PROIECTE CASA MAGICA DESIGN

Apartament Soseaua Nordului

Casa este totul pentru o familie. Ea trebuie sa reflecte personalitatile proprietarilor, sa le permita sa fie ei insisi si sa-i inspire. Dincolo de teorie, apartamentul acesta chiar asa trebuia sa iasa. Cu asteptari ridicate in ceeace priveste zona biroului, a livingului sau finisajele bailor.

Proiectul a fost realizat cu foarte mare atentie la mesajele pe care fiecare spatiu trebuie sa le transmita si cui se adreseaza.

Bucataria
Lemnul alb,alaturi de violet si mirosul de lavanda te duc cu gandul la o bucatarie din Provence avand un un efect inspirational.

Dormitor 1
Clasicul mobilier alb alaturi de nota eleganta a tapetului folosit au dat nastere unui spatiu rafinat dar linistitor Dressingul este mare si practic, dar fara a sufoca incaperea.

Birou
Spatiu de lucru clar delimitat de restul apartamentuliui unde cromatica calda alaturi de masivitatea lemnului si confortul celor doua fotolii induc starea de relaxare si siguranta ata de necesare.

Dormitor 2
Dormitorul trebuia sa fie linistitor, dar nu plictisitor colorat, dar nu prea mult. Asa ca a fost proiectat respectand exact aceste cerinte.

Living
Dinamism, modernism si functionalitate. Acestea au fost cerintele si acest living le ofera.

Share Close