BLOG

Bucatarii Lube Ialia

Mai mult decât bucătării – gama Lube Italia acum la Casa Magică

Poate experienţa blocurilor comuniste, a așa numitelor “cutii de chibrituri” în care am locuit cu toţii la un moment dat ne-a lăsat impresia că bucătăria e de la sine înţeles un spaţiu mic cu rol funcţional, de pregătire a alimentelor.

Indiferent de spaţiul de care dispui pentru bucătăria ta, la Casa Magică îţi arătăm bucătării pe care le poţi transforma în adevărate experienţe de comuniune în familie. Gătitul va deveni o plăcere, cafeaua băută împreună va fi tabietul preferat, iar spaţiul folosit inteligent și culorile pline de viaţă îţi vor face bucătăria să renască.

Ne mândrim să vă prezentăm portofoliul nostru de mobilier de bucătărie italian din gama Lube; o companie cu 5 decenii de istorie, care produce 300 de bucătării pe zi și satisface exigenţele a zeci de mii de familii din toată Europa, acum și în România prin Casa Magică.

Experienţa de aproape cincizeci de ani a celor de la Lube se traduce prin soluţii inovative și revoluţionarea conceptului de mobilier de bucătărie. Lube folosește o gamă extinsă de materiale și finisaje, toate ecologice, și a patentat în domeniul mobilierului de bucătărie tehnologia microstop – blaturi de mobilă de bucătărie antimicrobiene.

La Casa Magică găsiţi cea mai variată ofertă de mobilă de bucătărie italiană, cu accent pe bun gust și decor rafinat, clasic sau modern. Bucătăriile pe care le puteţi comanda la noi sunt adevărate mostre de excelenţă în materie de design specific italian, îmbinând la perfecţie eficienţa spaţiilor de lucru și de depozitare cu stilul și aspectul estetic fără cusur al unei bucătării italiene de calitate premium.

La Casa Magică vă puteţi bucura de consultanţă gratuită în alegerea bucătăriei dorite, proiecte existente sau la comandă cu ajutorul arhitecţilor și designerilor colaboratori Casa Magică, comenzi personalizate, livrări la timp conforme cu ce aţi comandat, supravegherea pas cu pas a respectării calităţii și garanţie din partea unuia dintre cei mai apreciaţi producători italieni de mobilier de bucătărie. Este timpul să regândiţi spaţiul de locuit, să vă redefiniţi bucătăria și tot ce reprezintă ea pentru dumneavoastră.

Este timpul să vă transformaţi orele petrecute gătind sau pregătind mesele în ore care să vă bucure mintea și sufletul, într-o atmosferă de relaxare, design estetic și igienă așa cum meritaţi. Este timpul să faceţi o vizită la Casa Magică.

Share Close
  • mobila italia
  • bucatarii lube
  • mobila bucatarie
Blog 2576